TLS-Productions biedt verschillende diensten aan op het gebied van verhuur en bediening van hoogwaardige apparatuur.

 

Verhuur:

TLS-Productions beschikt over  diverse eigen licht en geluid apparatuur.
Denk hierbij aan complete selfservice sets die voor een ieder gemakkelijk te gebruiken zijn voor diverse situaties.
Tevens hebben wij door ons brede netwerk ook de beschikking over een breed skala aan microfoons, randapparatuur, mengtafels en complete PA systemen. Uiteraard kunnen wij ook diverse verlichting voor u leveren.

 

Verkoop:
Bent u opzoek naar een vaste installatie voor bijvoorbeeld uw restaurant, trouwlocatie of onderwijsinstelling?Dan bent u bij TLS-Productions aan het juiste adres. Wij hebben voor meerdere instanties complete systemen geleverd met hoogwaardige apparatuur. Wij ontwerpen de systemen zo dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn voor een ieder die er gebruik van wilt maken. Bovendien doen wij ook het onderhoud van deze systemen zodat u langer plezier heeft van uw product! Verder adviseert en levert TLS-Productions ook andere gewenste apparatuur ter aanvulling of vernieuwing van uw huidige installatie.

 

Freelance technici verhuur:
U of uw bedrijf beschikt wel over de apparatuur, maar zoekt een freelance technicus?
Stijn Terstappen, Eigenaar/technicus bij TLS-Productions werkt en denkt graag met u mee.
Zijn passie en specialisatie ligt vooral in de live geluidstechniek. Denk hierbij aan het mixen van bandjes, technische ondersteuning op het podium (stagehand), of het mixen van de juiste monitormix voor uw band. Enige referenties hiervoor zijn: Up2you Zeist, Het CAB, Op dreef festival en Podium de Kelder.
Verder heeft Stijn ook veel ervaring in de dance-scene op festivals als: Extrema outdoor, Thuishaven, All we Want festival, in opdracht van ESWA licht en geluid.

 

Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Deze is hier te downloaden in PDF:  Algemene Voorwaarden TLS

 Grotefoto-IN7VJZ3312620918_10208571523829293_1610375515_o